tiistai 16. maaliskuuta 2010

20km

Käveltiin tänään vähemmän kuin eilen ja silti Pekalla tälläkertaa päällä ollut askelmittari väitti että 20 kilsaa oltaisiin tarvottu. No ainakin jalat ovat kyllä samaa mieltä mittarin kanssa, aika tuskaa oli, kun olivat jo valmiiksi kipeät aamusta.

Ajeltiin aamusta Akihabaran ostoskadulle, oli kyllä kiitettävästi kaikkea tekniikkaa tarjolla. Käytiin muutamissa usean kerroksen kaupoissa joissa on kerroksittain jaettu esim. PCt, digipokkarit, järkkärit, TVt, kodintekniikka, audiotarvikkeet, jne.

 
Sieltä sitten metrolla Ginzan kaupunginosaan, missä olikin sitten astetta enempi suuren kaupungin tuntua, pivenpiirtäjiä ympärillä ja merkkikauppaa toisen perään. Jaskan piti päästä käymään Hello Kittyn myymälässä hakemassa vähän tuliaisia. Me muut odoteltiin kadulla ja katseltiin menoa. Sonyn talon kyljessä ollut kauneussalongin mainos tuntui kiinostavan kovasti paikallisia, varmaan 90% ohikävelleistä vähintään katsoi mainosta ja moni otti myös kuvia.Seuraavaksi käveltiin Keisarin palatsin nurkille, palatsiin tai edes kovin lähelle ei ollut asiaa, vain lähipuistoon pääsi. Vanha japsiherra tuli tarinoimaan siinä puistossa niitä näitä hyvällä englannilla, juteltiin hetki. Miulla oli videokamera satumoisin päällä joten tuli koko tarinasessio talteen.Palatsin puiston jälkeen vauhdilla takaisin koti Shinjukuun ja nopeasti hotellin kautta syömään. Mentiin paikalliseen raflaan missä ei tietenkään ollut englanninkielisiä menuja ja henkilostokään ei tainnut liian hyvää englantia osata. Onneksi naapuripyödässä istunut ystävällinen mies tarjosi tilausapua ja saatiin BBQ setit tulille. Ravintolassa paistettiin valmiiksi leikatut lihat itse hiiligrillin päällä omalla pöydällä. Liekko auttavan käden tarjonnut mies ollut paljonkin ausseissa, sillä sanoi monesti "no worries", oli hauskaa kun näytin sitten päällä ollutta no worries t-paitaa :)

Illasta vielä kierreltiin hieman lähikortteleissa ja haettiin kaupasta vähän iltapalaa. Sama meno jatkunee vielä jäljellä olevat pari päivää.Vähiin käy ennenkuin loppuu..

1 kommentti:

  1. kivaahan täällä suomessakin on...terve tuloa.
    onko kannettavat kuinka arvokkaita sielläpäin vs suomen hinnat?

    VastaaPoista