torstai 18. maaliskuuta 2010

Lisää tarpomista

Eilen oli aika kylmä päivä, en muistanut mukana ollutta villapaitaa, joten t-paita ja takkiyhdistelmällä meinasi tulla vähän vilu, alle kymmenen astetta taisi olla.

Käytiin Odaiban saarella parissa shoppailu/viihdekeskuksessa. Keinotekoiselle saarelle pääsee automaattisella "junalla", joka kulkee tosin ihan kumipyörillä rataa pitkin. Ensimmäisenä vierailtiin Venus fortissa, missä suurin huomio meni Tojotan näyttelytilaan, pääsi ajelemaan turvallisuus ja ratasimulaattoreilla. Paikalla oli myös hieno vanhojen autojen näyttely.
Jatkettiin vapaudenpatsaan kopion kautta Aqua Cityyn, toiseen suureen ostoskeskukseen, missä hoidettiin päivän ruokailu.

Saarelta palattiin hieman lepäämään kämpille, jotta jaksoi sitten illaksi mennä Roppongiin etsimään klubeja. Käytiin Alivessa, Musessa ja parissa muussa joiden nimi ei nyt tullut mieleen. Alivessa oltiin vain baarinpuolella ja jatkettiin siitä sitten Museen, jota on kehuttu netissä kovasti. Oltiin paikan ainoat asiakkaat, onneksi baarimikot olivat mukavia ja tulivat juttelemaan niitänäitä. Selvisi että viikolla on kovin hiljaista normaalistikin. Suomalaiset nimet taipuivat helposti Japanialaisten suussa oikein. Saatiin sitten suositus toiseen enempi "paikalliselle" klubille, missä piti olla menoa myös viikolla. Ohjeet oli että menkää Shibuyaan ja kyselkää ohjeita, kaikki kuulemma tietäisivät paikan. No niin tiesivätkin ja näyttivät peukkuakin kun kyseistä paikkaa tiedusteltiin, lisäsi kummasti odotuksia. Klubilla oli porukkaa enempi kuin muilla, mitään tungosta ei kuitenkaan ollut. Musiikkimaku ei vain osunut aivan yksiin, soittivat nimittäin räppiä.. Kun poistuttiin paikasta, niin kadulla törmättiin hilpeään, sopivassa hiprakassa olleeseen paikalliseen porukkaan ja lähdettiin heidän kanssa jatkamaan seuraavaan baariin. Perillä tajuttiin että Jaskalla ja miulla ei ollut rahaa enää sisäänpääsyyn, joten me lähdettiin etsimään ATMmää ja muut jatkoivat sisälle. Keskellä yötä ei sitten enää löydetty paikkaa mistä olisi saanut kansainvälisellä Visalla rahaa, joten bileet loppuivat meidän osalta ja ajeltiin taksilla hotellille. Etsimiseen meni niin kauan aikaa että oltiin melkein yhtäaikaa Jarnon ja Pekan kanssa perillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti