lauantai 6. maaliskuuta 2010

Kohti Sydneytä

Onkin taas mennyt pari päivää kirjoittelematta, Melbournesta ajeltiin Phillip Islandille, missä käytiin vilkaisemassa moottorirataa ja pingviiniparaatia. Moottoriradalla pääsi ilmaiseksi vain kahvioon, mistä ei edes nähnyt rataa, rata-alueelle pääsystä olisi pitänyt maksaa, vaikka mitään ei edes käynnissä. Pingviiniparaati meni suunnileen kuten arvattiin, elukat olivat päivällä merellä ja mitään katsomista ei ollut, ei yhdenyhtä pingviiniä. Lipunmyynnistä sanottiin että frakkiotukset palaavat mereltä n. 18:15, tervetuloa silloin uudelleen. Jatkettiin matkaa.

Pari päivää ajeltu pieniä maalaismaisemateitä, ja ihmetelty älyttömiä nopeusrajoituksia. Kapeilla ja todella mutkaisilla teillä rajoitus kun on 110km/h!! Yrittämälläkin pahimmissa paikoissa vauhdit jäävä kauas rajoituksesta. On taas ikävä moottoripyörää.


Matka etenee, puoliväli ohitettu.  Käytiin tänään uimassa Tathran uimarannalla, oli mukavat aallot joissa keinuttiin. Sää oli aurinkoinen ja lämpöä n. 25 astetta, vesi ehkä hieman yli 20 asteista, kylmälle tuntui aluksi. Huomenna Blue Mountains ja yöksi johonkin Sydneyn lähistölle.

Tultiin täksi yöksi Batemans Bayhin, oli vähän vaikeuksia yöpaikan löytämisen kanssa, kaikki motellit ja hotellit mitä alkuun tuli vastaan sanoivat "no vacancy". Onneksi löydettiin lopulta huone, sillä jos olisi pitänyt ajella seuraavaan paikkaan, olisi tullut jo kiire, motellien respat kun menee yhdeksän maissa kiinni. Käytiin naapurissa syömässä pihvit, perushyvät setit oli. Pippuripihville ja siiderille tuli hintaa 20e, hintataso siis parantunut huomattavasti outbackin riistohinnoista.
LangDetectes>en YahooC
Ilma

1 kommentti:

  1. Mitäs siellä Sydneyssä sitten? Oopperatalo nähty sisältä ja ulkoa ja muutakin kultturellia eiks nii. =D Laittakaas muutama räps räps kuva tännekin. =)

    NAUTTIKAA!

    VastaaPoista