lauantai 13. maaliskuuta 2010

auto taas alla

Vuokrattiin aamusta auto (Holden Calais) vuorokaudeksi ja lähdettiin ajelemaan kohti pohjoista pikkuteitä pitkin. Ensimmäinen kohde oli suojeltu sademetsä, missä käytiin katsomassa vesiputousta. Seuraavaksi kurvattiin nopeasti Port Douglasin läpi ja jatkettiin matkaa kohti krokofarmia.


Farmilla katseltiin ensin käärmeshow, missä heppu käpisteli maailman myrkyllisintä käärmettä ja kertoi yleisesti käärmeistä. Jouduttiin jättämään kärmeshow kesken jotta ehdittiin "risteilylle" laguunin läpi missä majaili 15 krokoa. Kuski houkutteli niitä hyppimään vavan päässä olleiden kananpäiden avulla, oli hienoa katseltavaa. Lautalta jatkettiin suoraan kroko showhun, missa heppu esitteli krokon naamioitumista ja metsästystapoja. Saatiin hyvää kuva ja videomatskua.


Illaksi Cairnsiin Kaktus Joeen syömään ja sieltä nukkumaan, oltiin kaikki aika loppu päivän päätteeksi, eilinen sukellus varmaan painoi hieman. Kilsoja tuli n. 250 ja pari vielä lisää kun ajellaan aamusta kentälle. Tarkoittaa sitä että koko reissun ajokilsoiksi tuli reilut 8000km...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti