torstai 4. maaliskuuta 2010

Melbournessa

Varattiin netin kautta eilen illalla kahdeksan maissa pari yötä Atlantis hotellista Melbournesta ja ajeltiin paikalle. 4 hengen tupa oli ensimmäiseltä yöltä varattu, joten piti ottaa ekaksi yöksi 2 kahden hengen huonetta ja toiseksi yöksi sitten 4 hengen huone. Hotelli on ihan keskustassa ja hyvätasoisen oloinen muutenkin.

Käytiin aamiaisella ja ihmeteltiin niukkuutta, selvisi nyt myöhemmin että oltiin väärässä baarissa aamiaisella. Tarjolla oli vain muroja leipää ja kahvia.. Luulisi 4* hotellissa pystyttävän vähän parempaan. No selviää sitten huomisaamuna.

Käveltiin ja ajeltiin ilmaisella sporalla ympäri keskustaa, tuli ostettua vähän turistikrääsää, tpaitoja ja pari magneettia..

Nyt uimaaltaalle ja saunaan.

1 kommentti:

  1. Reissunne kuulostaa kyllä tosi mahtavalta. Varokaa kenguroita, nauttikaa joka hetkestä ja yrittäkää silti myös hetkittäin rentoutua. Ottakaa paljon valokuvia ja yrittäkää saada niitä tänne blogiin. Täällä paistoi vihdoin aurinko, päivällä -4 ja nyt kiristyy yöksi -12. Älkää pitäkö siis kiirettä tännepäin, kevät ei ole vieläkään tulossa.

    TURVALLISTA MATKAA ! T: Kaisa

    VastaaPoista