keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Lähteet

Käytiin sitten tässä kuuman päivän (36 astetta) kunniaksi pulahatamassa muutamassa kuumassa lähteessä. Bitter springs oli pienen joen tyylinen paikka missä pystyi uimaan lämpimässä vedessä myötä ja vastavirtaan eri laitureiden välillä.
Pulahdimme pari kertaa ja jatkoimme matkaa Mataranka thermal poolille, joka osottaitui hienoksi trooppisen altaan tyyliseksi paikaksi.

Altaalle käveltiin metsikön läpi, missä lenteli "Flying fox" otuksia, siis lepakkoa muistuttavia otuksia, mutta aika paljon isompia. Tuli pidettyä hieman meteliä kun alkoi pskaa tippua niskaan
Osprey linnun kiusatessa kettuja. Altaalla oli pari aussia jotka sitten naureskelivat "pelkureille" ja kertoivat ettei otukset pure.

Juteltiin sitten siinä altaalla tunnin verran paikoista missä kannattaa käydä. Pariskunnan jälkeen paikalle tupsahti pari miestä, joiden kanssa vaihdettiin myös kuulumisia. Hienoa että paikalle osui puheliaita tyyppejä, paransi entisestään paikan hienoutta.

Nyt ajellaan vielä illalla parisataa kilsaa ja sitten majapaikkaa etsimään, luultavasti Daly watersin nurkilla. Päästiin huipputuurilla ison road trainin perään, kaikki varoittelivat kenguruista ja muista otuksista pimeään aikaan. Nyt voi tulla vaikka kameli vastaan, ei haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti