lauantai 27. helmikuuta 2010

Isot kivet

Ajettiin Ulurulle ja käytiin kävelemässä nettimatkaoppaan suosittelema parin kilometrin polku, ei päästy kiipeämään ylös, koska polku oli sulejttu sadekaudeksi. Näytti jyrkälle ja liukkaalle joten ehkäpä ihan syystä. Harmitti silti. Olihan se iso murikka, korkeutta 340m.
Ulurulta jatkettiin Kata Tjutalle, joka on vastaava mutta usean "kiven" muodostama kokonaisuus, sillä korkeutta on 546 metriä. Käytiin Jarnon kanssa parin kilsan lenkki lähimmällä näköalapaikalla, Jaska ja Pekka kävelivät pykälää pitemmälle 5.5km. Omia voimia hieman verottaa pieni lenssu joka tuli pari päivää sitten.

Nyt ollaan ajelelemassa kohti Stuart highwaytä ja ollaan ihmetelty tien varrella olevien eläinten määrää. Lehmiä ja kameleita osui pienelle pätkälle tietä kymmeniä. Eilen kuitenkin ajeltiin sama pätkä pilkkopimeään aikaan, onneksi ei osunut otuksia tielle. Tänään ajellaan vielä muutama sata kilsaa, jää aika paljon ajamista parille viimeiselle matkailuauto päivälle. Adelaineen, missä siis vaihdetaan menopeliä, on Ulurulta 1600km..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti