perjantai 26. helmikuuta 2010

Käytiin katselemassa Devils marbleseja, eroosion synnyttämiä pyöreitä kiviä.
Sieltä jatkettiin kohti Kings canyonia, matkalla sitten puhkesi rengas n. 80km ennen kohdetta. Onneksi autossa on paripyörät, joten päästiin nilkuttamaan perille ja saatiin auto korjaamoon. Oli mennyt jokin terävä keskeltä rengasta läpi katkaisten renkaan vyön joten saatiin vararenkaaksi uusi rengas. Piti soitella vuokraamoon ja kysyä lupa operaatiolle kun hintaa tuli hieman yli sallitun 200$.

Kings Canyonilla käveltiin 6 kilsan lenkki hienoissa maisemissa.
Lenkin varrella oli myös uimamahdollisuus Eden's garden nimisessä kohdassa polkua. Paikalla oli pieni putous ja lampi jossa pystyi polskuttelemaan. Rengasrikon vuoksi kävely meni aika myöhään ja palatessa aurinko laskeutui ja valaisi upeasti maiseman, saatiin hienoja kuvia. Illasta ajeltiin vielä Ulurulle, n. 300km siivu.
Ulurulla tuli sama ongelma eteen kuin Kings Canyonillakin, ei löydetty avointa leirintäaluetta. Näyttävät menevän kiinni tosi aikaisin 18-20 välilä. Meillä ajot venyvät helposti kymmenen seuduille.
Kings Canyonia ennen yövyttiin Stuart highwayn varrella ja Ulurulla ajettiin Supermarketin pihalle parkkiin.. Eipä tämä vaunu mitenkään helpota elämää hotelli/motelli settiin verratuna.

On myös melko meluisaa etenemistä kun kolisee, rämisee ja tärisee kovasti. Lisäksi kuski ja pelkääjä ovat erillään muista, joten auto jakaa porukan kahteen tiimiin. Keskustelu kun ei onnistu kuin huutamalla osastojen välillä. No on tässä nyt jotain hyvääkin toki, varsinkin varmuus siitä että ne punkat on kokoajan mukana..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti